Прехрамбена технологија I
◄
Претходна активност
Појам и значај исхране - увод
Беланчевине
Масти и угљени хидрати
Минералне материје
Витамини
Појам и значај микроорганизама
Кварење намирница
Законски прописи о квалитету прехрамбених производа
Закони о здравственом надзору и исправности животн...
Основне одредбе законске регулативе заштите на раду
Хранљива вредност намирница (беланчевине, масти) -...
Хранљива вредност намирница (масти, угљени хидрати...
Хранљива вредност намирница (минералне материје, в...
Витамини, микробиолошке карактеристике намирница -...
Микробиолошке карактеристике намирница, бактерије,...
Квалитет прехрамбених производа, хигијенско-технич...
Занимљивости
Прелаз на...
Налазите се овде
Миланче
/
►
PT104
/
►
Ресурси
/
►
Вицеви
Овај ресурс треба да се појави у искачућем прозору.
Ако није, кликните овде:
Вицеви