Иди на главни садржај
Прехрамбена технологија I
Тренутно приступате као гост (
Пријава
)
Налазите се овде
Миланче
/
►
PT104
Прескочи Администрација
Администрација
Упиши ме на овај курс
Преглед теме
1
Појам и значај исхране
Појам и значај исхране - увод
Лекција
2
Беланчевине - градивне материје
Беланчевине
Лекција
3
Масти и угљени хидрати - енергетске материје
Масти и угљени хидрати
Лекција
4
Минералне материје - заштитне материје
Минералне материје
Лекција
5
Витамини
Витамини
Лекција
6
Микроорганизми
Појам и значај микроорганизама
Лекција
7
Кварење намирница
Кварење намирница
Лекција
8
Квалитет прехрамбених производа, хигијенско-техничка заштита
Законски прописи о квалитету прехрамбених производа
Word документ
Закони о здравственом надзору и исправности животних намирница
Word документ
Основне одредбе законске регулативе заштите на раду
Word документ
9
Тестови за проверу знања
Хранљива вредност намирница (беланчевине, масти) - ТЕСТ 1
Тест
Хранљива вредност намирница (масти, угљени хидрати, минералне материје) - ТЕСТ 2
Тест
Хранљива вредност намирница (минералне материје, вода) - ТЕСТ 3
Тест
Витамини, микробиолошке карактеристике намирница - ТЕСТ 4
Тест
Микробиолошке карактеристике намирница, бактерије, квасци, плесни - ТЕСТ 5
Тест
Квалитет прехрамбених производа, хигијенско-техничка заштита - ТЕСТ 6
Тест
10
Занимљивости
Word документ
Вицеви
Word документ