Прехрамбена технологија II
Прелаз на...
Виц о пекару
У ресторану
Сировине за добијање брашна
Скувајте жито
Хемијски састав пшеничног брашна
Технолошки квалитет пшеничног брашна
Врсте брашна
Направите интегралне лепиње
Направите питу од хељде
Вариво од проса и спанаћа
Тест 1
Тест 2
Тест 3
Тест 4
Вода
Експеримент са водом у боци
Кухињска со
Морска вода није за пиће
Средства за заслађивање
О меду
Медењаци
Природна сладила
Јаја
Које је јаје кувано ?
Масноће
Ланено уље
Млеко и млечни производи
Ролат са спанаћем и сиром
Воће
Какао производи
Адитиви
Амбалажа
Налазите се овде
Миланче
/
►
PT102
/
►
Ресурси
Тема
Име
Резиме
Виц о пекару
У ресторану
1
Скувајте жито
4
Направите интегралне лепиње
Направите питу од хељде
Вариво од проса и спанаћа
6
Експеримент са водом у боци
7
Морска вода није за пиће
8
О меду
Медењаци
Природна сладила
9
Које је јаје кувано ?
10
Ланено уље
11
Ролат са спанаћем и сиром