Иди на главни садржај

Прехрамбена технологија II

Тренутно приступате као гост (Пријава)

Налазите се овде

  • Миланче
  • / ► PT102
 

Преглед теме

 
пекар и хлеб
  • Виц о пекару Ресурс
  • У ресторану Ресурс
 
1
sirovine_za_brasno
  • Сировине за добијање брашна Лекција
  • Скувајте жито Ресурс
Приказ само теме 1
2
hemija
  • Хемијски састав пшеничног брашна Лекција
Приказ само теме 2
3
food_technology
  • Технолошки квалитет пшеничног брашна Лекција
Приказ само теме 3
4
vrste_brasna
  • Врсте брашна Лекција
  • Направите интегралне лепиње Ресурс
  • Направите питу од хељде Ресурс
  • Вариво од проса и спанаћа Ресурс
Приказ само теме 4
5
Тестови за проверу знања kviz
  • Тест 1
  • Тест 2
  • Тест 3
  • Тест 4
Приказ само теме 5
6
voda
  • Вода Лекција
  • Експеримент са водом у боци Ресурс
Приказ само теме 6
7
so
  • Кухињска со Лекција
  • Морска вода није за пиће Ресурс
Приказ само теме 7
8
пчела и медењаци
  • Средства за заслађивање Лекција
  • О меду Ресурс
  • Медењаци Ресурс
  • Природна сладила Word документ
Приказ само теме 8
9
jaja
  • Јаја Лекција
  • Које је јаје кувано ? Ресурс
Приказ само теме 9
10
masnoce
  • Масноће Лекција
  • Ланено уље Word документ
Приказ само теме 10
11
mleko
  • Млеко и млечни производи Лекција
  • Ролат са спанаћем и сиром Ресурс
Приказ само теме 11
12
voce
  • Воће Лекција
Приказ само теме 12
13
kakao
  • Какао производи Лекција
Приказ само теме 13
14
aditivi
  • Адитиви Лекција
Приказ само теме 14
15
ambalaza
  • Амбалажа Лекција
Приказ само теме 15

Тренутно приступате као гост (Пријава)
Почетна страна