Иди на главни садржај
Прехрамбена технологија II
Тренутно приступате као гост (
Пријава
)
Налазите се овде
Миланче
/
►
PT102
Преглед теме
Виц о пекару
Ресурс
У ресторану
Ресурс
1
Сировине за добијање брашна
Лекција
Скувајте жито
Ресурс
2
Хемијски састав пшеничног брашна
Лекција
3
Технолошки квалитет пшеничног брашна
Лекција
4
Врсте брашна
Лекција
Направите интегралне лепиње
Ресурс
Направите питу од хељде
Ресурс
Вариво од проса и спанаћа
Ресурс
5
Тестови за проверу знања
Тест 1
Тест 2
Тест 3
Тест 4
6
Вода
Лекција
Експеримент са водом у боци
Ресурс
7
Кухињска со
Лекција
Морска вода није за пиће
Ресурс
8
Средства за заслађивање
Лекција
О меду
Ресурс
Медењаци
Ресурс
Природна сладила
Word документ
9
Јаја
Лекција
Које је јаје кувано ?
Ресурс
10
Масноће
Лекција
Ланено уље
Word документ
11
Млеко и млечни производи
Лекција
Ролат са спанаћем и сиром
Ресурс
12
Воће
Лекција
13
Какао производи
Лекција
14
Адитиви
Лекција
15
Амбалажа
Лекција